fbpx Skip to main content

Vi støtter Jesper Buchs iværksætterakademi 

Vi er ekstremt begejstrede for at kunne annoncere, at Lokalstillads har sponsoreret Jesper Buchs Iværksætter Akademi! Det er en ære for os at støtte og inspirere de unge danske iværksættere. Vi tror på deres potentiale og ønsker at være med til at skabe en positiv indflydelse på dansk erhvervsliv. Sammen kan vi forme fremtiden for iværksætteri i Danmark!

Jesper Buch

Mere om Jesper Buchs iværksætterakademi 

– det er for dem, der har store drømme om iværksætteri, entreprenørskab og som er superambitiøse

På Jepers Iværksætterakademi lærer du fra de bedste – både Jesper Buch og dygtige folk fra hans netværk vil undervise på forskellige masterclasses. Skoledagene kan være anderledes skruet sammen end på andre ungdomsuddannelser. Til gengæld får du en dannelsesrejse i iværksætteri og lærer om alt, du skal vide for at begå dig på ‘de bonede gulve’ når du for eksempel skal præsentere dine ideer for investorer. Du bliver dygtig til at sælge og ikke mindst lærer du, hvordan du får succes med dine projektideer.

På Jesper Buchs Iværksætterakademi lærer du at se muligheder og omsætte dine gode ideer til handling og iværksætteri, som skaber værdi for andre. Værdi kan være af økonomisk, social eller af kulturel art, og den er naturligvis bæredygtig i forhold til mennesker og klima. Derfor skal du have viden og indsigt i, hvordan samfundet, virksomheder og arbejdspladser fungerer.

Læs mere om uddannelsen her