Specielstillads kræver oftest en særligt sammensat stilladsløsning

Vores mange års erfaring har givet os en vis indsigt, og det tillader os at tænke kreativt og løse den udfordring, du står overfor.

Vi bygger ordentligt og med udstyr af højeste kvalitet.

Det vigtigste for os er at bygge noget, der holder. Det gør vi ved at anvende markedets bedste stilladser og ved at bruge det mest moderne stilladstilbehør.

Vi leverer tryghed gennem høje krav til sikkerhed

Vi stiller høje krav til os selv. Det gør vi blandt andet gennem uddannelse og mange års erfaring. Det har givet os ekspertisen til alle slags stilladsopgaver.

Vi er eksperter

Vi har stor erfaring med opsætning af stilladser til mange forskellige specialopgaver.  Der er ikke den opgave, vi ikke kan løse. Vi har blandt andet opsat specialstilladser til en vindmøllevinge for DTU og E. Klinks renoveringsarbejde på Panum Instituttet i København.

Lokalstillads stiller deres arbejdskraft og materialer til rådighed til vores bannere. Ramus og Frederik er i den grad nogen af hverdagens helte.
Støt dem og book dem hvis du får brug for et stillads! They are one of a kind ❤️

Junkfood

Vi gør en forskel

Ved at anvende miljøvenlige materialer lavet af havplast er vi med til at gøre en forskel for både dyreliv og mennesker. Det mindsker mikroplast, og forhåbentligt hjælper det også med at gøre vores forurenede oceaner bare lidt mindre forurenede med tiden.

Vi brænder også for vores lokalsamfund og støtter altid lokalsport.

Se eksempel på opsætning af specialstillads

Nordsjællands foretrukne stilladspartner

Vores erfarne medarbejdere er specialister i både store og små stilladsløsninger til byggebranchen. Udstyret, vi benytter, bliver årligt kvalitetstestet og godkendt.

Vi har gjort det nemt for dig at starte dit næste stilladsprojekt med en hurtig og overskuelig tilbudsforespørgsel,
hvor du kan udfylde de mest basale informationer omkring dine behov.

Bliv samarbejdspartner i dag – giv os et kald på tlf. 53 778 777