fbpx Skip to main content

En drøm om at være de bedste 

Lokalstillads vil være blandt de førende i at skabe trygge arbejdspladser for håndværkere i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Ingen opgave er for stor eller lille hos Lokalstillads.

Lokalstillads blev stiftet i 2019 af den erfarne stilladsspecialist Frederik Petersen, der har en baggrund inden for virksomhedsadministration og kundepleje.

Vi er efterhånden blevet en del flere i Lokalstillads. Tilsammen har vi mange års erfaring i montering af stilladser på alt fra den private villa, erhvervsejendomme, offentlige bygninger og store længerevarende byggeprojekter.

Vores medarbejdere er uddannede eksperter, og vores lærlinge er dygtige og engagerede. Vi stræber efter at skabe en god arbejdsplads, så vi tiltrækker branchens dygtigste stilladsmontører.

Frederik Petersen

Frederik Petersen

Fagfolk der kan deres kram 

Hos Lokalstillads er vi eksperter indenfor vores fagområde, og vi bliver løbende undervist og ajourført i de nyeste systemer, tendenser og løsninger. På den måde kan vi altid tilbyde de bedste stilladsløsninger.

Hertil bruger vi altid det mest moderne udstyr. Det er både praktisk og sikrer også, at sikkerheden er i top. Det tror vi på skaber det bedste produkt til vores kunder.

Har du brug for et stillads, så giv os et kald på +45 53 778 777 eller send os en beskrivelse af dit projekt. Så kommer vi gerne ud og ser på opgaven.

Et miljøvenligt fundament 

Vi vil gerne gøre vores for at være så miljøvenlig en virksomhed som muligt.
En af måderne, vi opnår dette på, er ved at bruge stilladsdæk i komposit. Det er et utroligt let og stærkt materiale, der er bygget af havplast.

Det er et genanvendeligt affaldsmateriale og bidrager derfor til miljøbeskyttelse. Produkterne består af ting som fiskenet og plastflasker, og forhåbentlig hjælper det vore forurenede oceaner til at blive bare lidt mindre forurenede med tiden. 1 kg hav-plastik sparer 2,1 kg CO2 i miljøpåvirkning.

Det betyder dog ikke, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten og styrken af produkterne – tværtimod. Dem kan du læse mere om her: https://nordicplatform.dk/havplast/

Vi støtter lokalsporten

I 2021 blev vi officielt FC Helsingør Guldpartner. Det er vi meget stolte over, og det glæder os at kunne støtte op om fodbolden i Helsingør kommune.

Vi er meget engageret i vores lokalsamfund, og vi elsker at arbejde sammen med lokale aktører – vi hedder jo Lokalstillads af en grund.

Vi støtter Sport’n’Charity

Kære alle samarbejdspartnere og venner af Lokal Stillads
Vi har, med et varmt hjerte, valgt at støtte Sport’n’Charity!
Det er en velgørende organisation, der hjælper kræftramte børn tilbage til livet gennem sport.
I Danmark er der ca. 600 børn i kræftbehandling om året. En af de mere triste erfaringer er, at disse børn føler sig glemt under deres sygdom, hvor de er væk fra skole og venner.

Derfor har vi besluttet at hjælpe Sport ’n’ Charity.

Vil du også støtte?
Hvis du/I også vil hjælpe til, så kontakt Sport ’n’Charity via deres hjemmeside (www.sportncharity.dk) eller ring til dem på telefon +45 9384 5793

Vi bør hjælpe hinanden

Vi vil aktivt gøre en forskel

Hos Lokalstillads anerkender vi fuldt ud nødvendigheden og rimeligheden i, at vi alle bidrager til at implementere de 17 globale udviklingsmål, som vi kender som FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Det er udviklingsmål, der frem mod 2030 forpligter alle FN’s medlemslande til at skabe en mere bæredygtig udvikling for både os mennesker og vores planet. Og det forpligter hver enkelt menneske, der kan bidrage til det, mener vi.

Lokalstillads har vi særligt fokus på disse tre verdensmål, som aktivt påvirker vores beslutninger og vores hverdag:

Ligestilling mellem kønnene

Vi tilstræber at have en mere ligelig fordeling af mænd og kvinder i vores virksomhed og vi garanterer at alle, uanset køn, får samme løn for samme arbejde og lige kvalifikationer. Vi bekæmper alle former for diskrimination og mennesker af alle køn og seksuel orientering er mere end velkomne på vores hold.

Ansvarligt forbrug og produktion

 Vi ønsker i størst muligt omfang at reducere vores fodaftryk på naturen ved at prioritere produkter, produktionsform og partnerskaber, der fremmer et mere ansvarligt forbrug og produktion.

Klimaindsats

Vi ser alle de drastiske konsekvenser af klimaforandringer forårsaget af CO2-udledning. Vi arbejder i det daglige på at mindske udledningen af drivhusgasser ved at indkøbe, genbruge og anvende produkter, der mindsker den globale opvarmning.

Nordsjællands foretrukne stilladspartner

Hos Lokalstillads lægger vi stor vægt på altid at have en god kommunikation med kunden. Vi mener, at en klar og præcis kommunikation samt god kundeservice danner rammerne om et godt samarbejde. 

Vi sidder altid klar ved telefon +45 53 778 777 eller på mail frederik@lokalstillads.dk, hvis I har spørgsmål, eller hvis vi kan hjælpe jer.

Ved du allerede, hvad du har brug for? I så fald har vi gjort det nemt for dig at starte dit næste stilladsprojekt med en hurtig og overskuelig tilbudsforespørgsel, hvor du kan udfylde de mest basale informationer omkring dine behov.