Stilladsløsning til skorstensarbejde

Skorstensstilladser bruges af ofte af skorstensfejere, murere og malere. Vi opsætter både enkelt- og dobbeltsidede skorstensstilladser.

Skorstensstillads

Giver altid nem adgang til skorstenen og dele af ejendommens tag. Vi anbefaler altid, at du får vejledning fra en af vores stilladsmontører til at vælge den helt rigtige løsning.

Der findes nemlig flere typer skorstensstilladser, og det rigtige valg vil ofte afhænge af, hvilken type arbejde der skal udføres, og hvilken hældning taget har.

Et skorstensstillads er typisk monteret direkte på et facadestillads.

Stilladstilbehør fremstillet af havplast

Det er vigtigt for os, at vores klimaftryk er så lavt som muligt. Derfor er alt vores stilladstilbehør fremstillet af genanvendeligt plast fra havet. Det er med til at forbedre levevilkårene for dyrene i havet, og forhåbentlig hjælper det også med en mindre forurenet fremtid for vores oceaner.

Vi er også aktive i vores lokalsamfund og støtter altid lokalsport.

15 års erfaring i skorstensstilladser

Vi har erfaring med alle typer skorstene og bygninger, og der er ikke den opgave, vi ikke kan løse. Vi har blandt andet ved flere lejligheder opsat skorstensstilladser for Hans Johansen AS til deres arbejde i højden.  

Jeg kan anbefale Lokalstillads som jeg har brugt op til flere gange. De er fleksible, imødekommende og holder altid aftalerne.

Mogens Mikkelsen

Nordsjællands foretrukne stilladspartner

Vores medarbejdere er uddannede og specialister i både store og små stilladsløsninger til byggebranchen. Udstyret, vi benytter, bliver årligt kvalitetstestet og godkendt.

Vi har gjort det nemt for dig at starte dit næste stilladsprojekt med en hurtig og overskuelig tilbudsforespørgsel,
hvor du kan udfylde de mest basale informationer omkring dine behov.

Bliv samarbejdspartner i dag – giv os et kald på tlf. 53 778 777