Kvalitetstestet og sikkerhedsgodkendt

Stilladssikkerhed er altafgørende for Lokal Stillads. Hver dag bygger vi tryghed på arbejdspladsen og derfor gennemgår alt vores udstyr en årlig kvalitetstest, hvor alt bliver godkendt til brug på vores stilladser.

På den måde sikrer vi os, at vi altid arbejder med de bedste produkter og dermed også har det højeste sikkerhedsniveau. 

Vi gør os umage for at bygge ordentligt

Vores stilladser skal skabe en tryg arbejdsplads, der giver ro i maven, så der kan fokuseres på håndværket. Vi stiller derfor høje krav til os selv, specielt når det gælder stilladssikkerhed.

Vores montører er veluddannede og erfarne byggere. De forstår altid opgavens omfang, og hvilke sikkerhedsforanstaltninger der skal tages ved tilpasninger.

Markedets bedste stilladskvalitet

Vi anvender altid de bedste stilladser af højeste kvalitet, styrke og fleksibilitet. Det vigtigste for os er at være med til at skabe de tryggeste arbejdspladser i branchen.

Vi er glade, når du kan fokusere på det vigtige arbejde uden forstyrrelser fra en usikker platform. Vi tager os tid til at opsætte det ordentligt fra start.

Vi bygger efter alle krav og regler

Det er altid arbejdsgiverens ansvar at sørge for, at det er sikkert for de ansatte at udføre stilladsarbejdet. Vi gør derfor vores for, at I trygt kan sende jeres medarbejdere på et af vores stilladser.
Vi kan hjælpe jer med at forstå de gældende regler for stilladsarbejde, som Arbejdstilsynet har besluttet, og som vi selvfølgelig følger.

Arbejdstilsynets regler drejer sig blandt andet om:

  • at oplyse om den rigtige stilladsklasse
  • at have fået den rigtige stilladsuddannelse
  • at opstille efter arbejdsmiljølovgivningens regler
  • at montere efter fabrikantens brugsanvisning
  • at sikre, at de rigtige dokumenter er ved stilladset.

Bæredygtigt stilladstilbehør i høj kvalitet

For os er vores miljøaftryk vigtigt, så vores stilladser er ikke som de fleste. Vi bruger stilladsdæk og -tilbehør, som er produceret i havplast uden at gå på kompromis med styrke og kvalitet.
Ved at bruge genanvendelige affaldsmaterialer hjælper vi med at beskytte miljøet, samtidig med at vi rent faktisk får et af de bedste produkter, som er tilgængeligt på markedet.

Vi brænder også for vores lokalsamfund og støtter altid lokalsport.

Sikre stilladser lige meget hvor tilpasset det skal være

Vi kan tilpasse alle vores stilladser lige efter dit behov og samtidig bibeholde et højt stilladssikkerhedsniveau. Det kan vi, fordi vi har mange års erfaring, og der er efterhånden ikke det, vi ikke har set.

Vi er eksperter i stilladssikkerhed

Med over 15 års erfaring har vi efterhåndet set det meste, og vi forstår os på at bevare et højt sikkerhedsniveau på selv de opgaver, der kræver en del tilpasning.

Vi er uddannet og har styr på stilladssikkerhed, lige meget hvor fleksibelt et projekt du kommer med. Vi kommer med høj ekspertise og erfaringer fra mange projekter. Vi har bl.a. opsat stilladser for DTU, EMR Group, E. Klink og Juul & Nielsen.

Nordsjællands foretrukne stilladspartner

Vores medarbejdere er uddannede og specialister i både store og små stilladsløsninger til byggebranchen. Udstyret, vi benytter, bliver årligt kvalitetstestet og godkendt, så stilladssikkerheden er i top.

Vi har gjort det nemt for dig at starte dit næste stilladsprojekt med en hurtig og overskuelig tilbudsforespørgsel,
hvor du kan udfylde de mest basale informationer omkring dine behov.

Bliv samarbejdspartner i dag – giv os et kald på tlf. 53 778 777