Totaloverdækning eller Totalinddækning

Vores udgangspunkt er at skabe et bedre arbejdsmiljø, selv når vind og vejr udfordrer arbejdspladsen. Vores overdækninger og inddækninger er i tyndt net eller armeret plast og fås i forskellige tæthedsgrader.

Vi tager os tid til at bygge det ordentligt, så klimaet ikke er en udfordring ved udendørsarbejde.

Vores overdækninger og inddækninger er af højeste kvalitet, og vi gør os umage for at sikre, at de er ordentligt opsat. Vi bygger altid noget, der holder.

Kræver arbejdspladsen opvarmning, så er der mulighed for at lave inddækningen helt tæt, så den holder på varmen. Det kan blandt andet være brugbart ved bygninger, som ikke taler fugt og kulde, eller når der er tale om et længerevarende stykke arbejde, hvor det er vigtigt at arbejdsmiljøreglerne overholdes.

Sikkerhed er vores første prioritet

Vi stiller høje krav til os selv, så vores stilladskonstruktioner skaber en platform, hvorfra du kan holde fokus på din arbejdsopgave.

Afskærmning og varmekanoner

Vi udlejer varmekanoner og monterer afskærmningsløsninger, det giver en række fordele.

  • Mindsker risikoen for udvikling af svamp
  • Opvarming for at øge komforten og produktiviteten på byggepladsen
  • Afskærmning forhindrer adgang for uvedkommende ved stilladset

Stilladset bliver helt generelt bedre at arbejde på. Man kan gå ugeneret i varmere omgivelser med en højere sikkerhed, hvor man ikke er eksponeret for højden på samme måde.

Transport af materialer

Yderligere har vi altid mulighed for at opsætte løsninger til at transportere materialer på stilladset. Det kan være i form af elevator til personer & materialer eller andre løfteløsninger der giver gode arbejdsforhold og større sikkerhed selvfølgeligt.

Ansvarligt

Vi tager ansvar for vores aftryk på miljøet, og derfor bruger vi kun markedets bedste og mest miljøvenlige materialer og udstyr, når vi bygger totaloverdækninger.

Vi brænder også for vores lokalsamfund og støtter altid lokalsport.

Vi tilpasser stilladsløsningen efter dit behov

Det bedste ved vores inddækninger og overdækninger er, at de kan tilpasses fuldstændigt til det enkelte projekt. Vores moderne skinnebaserede totaloverdækningssystemer gør, at der ikke findes en bygning eller et projekt, vi ikke kan arbejde med.

Op og ned til tiden og pris som aftalt. Super firma som helt sikkert skal bruges til næste projekt i Kbh.

Ronni Steen Røn Nielsen

Nordsjællands foretrukne stilladspartner

Vores erfarne medarbejdere er specialister i både store og små stilladsløsninger til byggebranchen. Udstyret, vi benytter, bliver årligt kvalitetstestet og godkendt.

Vi har gjort det nemt for dig at starte dit næste stilladsprojekt med en hurtig og overskuelig tilbudsforespørgsel,
hvor du kan udfylde de mest basale informationer omkring dine behov.

Bliv samarbejdspartner i dag – giv os et kald på tlf. 53 778 777